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Cocina

Aprende a hacer pan con masa madre

Cocina

Aprende a hacer pan con masa madre

2 reseñas
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Idioma
Inglés
Cocina

Aprende a hacer pan con masa madre

Cocina

Aprende a hacer pan con masa madre

2 reseñas
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Idioma
Inglés

Qué harás

In this 3-hour class, you'll experience every step of the sourdough bread process. You'll mill your own flour in an electric stone mill, mix the dough, add the starter, and prepare your dough for fermentation. Because the bread rise takes a long time, we then go right into prepping the dough I made the night before. We'll shape, proof, score and bake the loaves, churn some butter and eat as much bread as you want. You go home with * Your dough to bake later * A natural 45-year-old starter to continue baking with (and yes, I've traveled with my starter many times, so you can take it home with you). * Mason jar for your starter to live in * 1kg of freshly milled flour * A proofing basket * A butter churner * A bench scraper. * A Lame, which is a professional scoring tool

Cocina

Cocina

en experiencias en Airbnb
  • Cocineros apasionados

    Aprende a preparar recetas tradicionales y escucha las historias de los anfitriones locales.

  • Configuración íntima

    Comparta una comida en espacios únicos, desde granjas privadas hasta tejados secretos.

  • Vetted por Airbnb

    Cada experiencia es revisada por auténticas tradiciones culinarias.

Tu anfitrión

Roe

Roe

I am the founder of The King's Roost, LA's only urban homesteading and home-milling emporium and learning center. After a dozen years in the corporate world, I decided to do something more substantial: teach others how to make things more simply and healthfully. I am a huge fan of home milling (think grinding your own coffee, but with grain). I've taught this class to hundreds of students, and have been written up in numerous publications like the LA Times, The LAist, the Eastsider and more. This class was the only culinary activity listed in LA Magazine's best things to do in LA for 2018, and I've taught this class in Massachusetts, Rhode Island and Florida.

Qué incluye

Bebidas
I provide coffee, seltzer and we often finish class with a toast of champagne
Equipo
You may take home a free 1-kilogram bag of fresh-milled flour (or whole wheat berries if you have a mill already)

Reseñas de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de reseñas

Donde estarás

The King's Roost is my store. I host the class at the kitchen there. If the class is held on weekdays, the store will be closed to the public.

Cosas que no puedes olvidar

Política de cancelación

Las experiencias se pueden cancelar y reembolsar por completo durante las 24 horas siguientes a la compra.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los huéspedes

Pueden asistir 10 personas de 10 años de edad o más. Depende de cada viajero comprender los ingredientes que se utilizan y comunicar al anfitrión cualquier alergia o restricción dietética. Los participantes también deben tener en cuenta que el consumo…

Alcohol

Esta experiencia incluye el consumo de bebidas alcohólicas. Solo se servirán bebidas alcohólicas a los viajeros que tengan edad legal para beber.

Más consejos

Do I need any bread baking experience? Nope, this class is great for beginners! Will I need an oven to bake with after class and if so, when? Yes, preferably within the 24 hours following class.
Roe
Aprende a hacer pan con masa madre
2 reseñas
$634,328 por persona
2 reseñas
$634,328 por persona