Omite el contenido
clase de cocina

Slow Food- Farm To Table Cooking Classes

clase de cocina

Slow Food- Farm To Table Cooking Classes

1 reseña
Duración
2.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Incluye
Alimentos
Idioma
Inglés
clase de cocina

Slow Food- Farm To Table Cooking Classes

clase de cocina

Slow Food- Farm To Table Cooking Classes

1 reseña
Duración
2.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Incluye
Alimentos
Idioma
Inglés

Qué harás

Each class will focus on a unique theme inspired by the expert who is facilitating that session (whether it’s Donna herself or a special guest Chef). We begin each culinary class with a casual meet and greet introduction while enjoying light refreshments. The chef will share a history and interesting facts about the cuisine/theme of the class. All classes will have a combination of lecture, demonstration and hands-on participation with ample time allotted for questions. Ingredients used in the session will be organic, local, seasonal and almost always available in our farm market. Classes will conclude with a tasting of the foods prepared in the class and sharing of thoughts and ideas. Guests will leave with recipes for the foods prepared. Our kitchen is ‘zero waste’, so thoughtful disposal of scraps will be covered. Single use plastics and materials harmful to the environment will never be used. As a Snail of Approval recipient and chairman of the regional chapter of Slow Food, Donna Simons incorporates the values of 'Good Clean and Fair' in to all activities that occur at Pound Ridge Organics.

Se verifica la calidad de las experiencias en Airbnb

Se verifica la calidad de las experiencias en Airbnb

  • Expertos locales

    Organizadas por gente local que ama el lugar de dónde es y lo que hace

  • Grupos pequeños

    Los grupos son de tamaño reducido, para que no te pierdas nada.

  • Altos estándares

    En cada experiencia se evalúa el acceso único.

Tu anfitrión

Obtén más información sobre Donna

Donna

I've worked as a chef garde manger, baker, and culinary educator, but my most meaningful food memories were during my childhood: My brother teaching me to cook while I stood on a kitchen chair - too small to reach the stove; Foraging for wild grapes and berries in the fields and woods behind my family home; Harvesting warm vegetables from my grandparent’s garden, dwarfed by their enormous sunflowers. I can still smell the aroma of my grandmother’s homemade pies, and taste the tangy fresh blueberry yogurt from the neighborhood dairy. I credit my passion about food to my grandpa Jake. A trailblazer and one of the earliest bagel/bialy producers in the U.S. (c 1910), he helped preserve my family’s cultural food traditions while fighting for fair labor practices for bakers, which led to the formation of the baker’s union in NY and the U.S.

En colaboración con Slow Food

Esta experiencia se organizó de acuerdo con los principios de Slow Food, lo que garantiza que sea deliciosa, socialmente responsable y ecológicamente sostenible.

Slow Food es un movimiento político comunitario mundial que se fundó en 1989 para prevenir la desaparición de las culturas y las tradiciones alimentarias locales y para contrarrestar el auge de la cultura de la comida rápida. Desde su fundación, se ha convertido en un movimiento global que trabaja para garantizar que todas las personas tengan acceso a una alimentación buena, limpia y justa. Tu contribución, además de financiar al anfitrión, ayudará a Slow Food a implementar proyectos en todo el mundo para empoderar a las comunidades locales, promover a los agricultores y a los productores artesanales y brindar asistencia a huertos escolares y proyectos educativos.

Esta es una experiencia solidaria en la que todo lo que pagas se destina a Slow Food.

Qué incluye

Alimentos
Some classes will include light refreshments while others may conclude with a complete sit down meal. Specifics will be given…

Reseñas de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de reseñas

Donde estarás

Pound Ridge with only 2,500 full time residents, and an equal amount of weekenders, is home to the largest park in Westchester, The Ward Pound Ridge Reservation, boasting 4,700 acres of natural wilderness. Scotts Corners, where Pound Ridge Organics is situated, is the smallest hamlet in the county. This historic, quiet but 'hip' town (that has never seen a traffic light) has been a haven for artists, musicians, writers & celebrities for decades

Cosas que no puedes olvidar

Política de cancelación

Todas las experiencias pueden cancelarse y reembolsarse completamente dentro de las 24 horas posteriores a la compra, o al menos 7 días antes del inicio de la experiencia.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los huéspedes

Pueden asistir 10 personas de 10 años de edad o más. Los padres también pueden traer niños menores de 2 años. Classes will vary - ranging from beginner to master classes. Please contact host to determine which class if right for you.

Documento de identidad oficial

Tendrás que tomarte una foto que coincida con la del documento de identidad. Esa es la manera en que Airbnb verifica quién participará en la experiencia. Solo tendrás que hacerlo una vez.

Más consejos

The classes will be different for each date on the calendar. Please contact Donna directly for theme, teacher and details. We can accommodate private parties for special occasions. Let us know of any special needs or dietary requests in advance. Donna can be reached at poundridgeorganics@icloud.com
Donna
Slow Food- Farm To Table Cooking Classes
1 reseña
Desde $298,213 por persona
1 reseña
Desde $298,213 por persona